Innovatív megoldásokról egyeztettek az Érdi Jégcsarnokban

Innovatív megoldásokról egyeztettek az Érdi Jégcsarnokban

2024-10-17

A berlini nemzetközi konferencia után Érdre látogatott a modern technológiákban élen járó Airhouse szakembere.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Király Richárd jégmester képviselte az Érdi Jégcsarnokot azon a Németországban rendezett szakmai konferencián, amely a jégcsarnokok üzemeltetése köré épült. Akkor az előadók egyike volt Allen Wei, az Airhouse Ice Making főmérnöke, aki a kínai vállalat innovatív jégkészítési technológiáról tartott prezentációt.

A szakember a napokban ellátogatott az Érdi Jégcsarnokba is, hogy megcsodálja hazánk egyik legmodernebb jeges létesítményét. Vonas-Danko Kinga ügyvezetővel, Nagy Attila sportmenedzserrel és Király Richárd jégmesterrel egyeztettek az Airhouse technológiai megoldásairól, amelyek ötvözik a korszerű jégkészítést a környezettudatosság és a költséghatékonyság filozófiájával.

A kölcsönös érdeklődés nem véletlen, hiszen tervben van egy második jégfelület létesítése. Nagy örömünkre ugyanis a Kárpáti Farkasok jégkorongklubban több száz gyermek és fiatal tanul jégkorongozni nap mint nap, így kezdi kinőni magát a létesítmény és kapacitásbővítésre van szükség. Az Airhouse pedig szívesen adná a szakértelmét egy hipermodern referencia csarnok megvalósításához Magyarországon.
 
Kárpáti Farkasok - Minőségi jégkorong mindenek felett!